Zonnefietsenstalling Boom bv Meppel, een sieraad voor het pand!

Boom b.v., leverancier van ruim 60.000 verschillende laboratoriumproducten, wilde zijn fietsenstalling vervangen door een duurzame variant. E-Ports ontwierp en installeerde voor hen een zonnefietsenstalling op maat.

Even voorstellen: Boom bv

Laboratoriumleverancier Boom uit Meppel werkt actief aan het steeds verder verduurzamen van het bedrijf en de wereld om hen heen. Als familiebedrijf had Boom maatschappelijk ondernemen altijd al als vaste pijler in hun strategie. En sinds de uitbraak van het coronavirus beseffen ze nóg sterker hoe belangrijk gezondheid en een gezonde leefomgeving zijn. Ze werken daarom conform de niveaus van de CO2-prestatieladder, renoveren hun bedrijfspand om het BREEAM-NL duurzaamheidskenmerk te behalen en geven echte bomen als relatiegeschenk aan hun klanten.

De wensen van Boom

En nu werd het tijd om de bestaande fietsenstalling te vervangen voor een duurzame variant. Directeur Floris Boom: “We wilden een duurzame fietsenstalling met een mooie uitstraling. Ook wilden we graag een extra overkapping die gekoppeld zit aan ons terras, zodat we daar zowel in de zomer als in de winter onder kunnen zitten met een kop koffie of onze lunch.”

Duurzame fietsenstalling Boom
Zonnefietselstalling Boom bv
No items found.

Het resultaat

“We krijgen veel positieve reacties van zowel onze medewerkers als bezoekers. De fietsenstalling heeft ook écht een mooie uitstraling. Ons energieverbruik is ook naar beneden gegaan. De zonnepanelen op de overkapping hebben een goed rendement. Samen met de zonnepanelen die op het dak van ons pand liggen, leveren ze een goede bijdrage aan ons energieverbruik.” 

Boom kijkt tevreden terug op de samenwerking met E-Ports. “E-Ports heeft lekker korte lijnen en een flexibele opstelling. De afstemming van de werkvoorbereiding zoals het tekenwerk ging daarom heel soepel. En daar waar we aanpassingen wensten, kon dit ook worden aangepast. De installatie is dan ook heel snel gegaan.”

Wil jij ook een duurzame fietsenstalling? 

Ontdek hoe we dat aanpakken of neem meteen contact met ons op. We bespreken graag wat jouw situatie is, wat de investering is als je kiest voor onze solar fietsenstalling en wat zo’n fietsenstalling oplevert voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen