Maak van je parkeerplaats een slimme energiebron

Met onze high-end zonnecarports met gebouw geïntegreerde zonnepanelen (B.I.P.V.) richt je het (bedrijf)terrein efficiënter in, verduurzaam je de bedrijfsvoering en maak je het zichtbaar.

 • Van ontwerp tot en met onderhoud
 • Door heel Nederland geïnstalleerd
 • Eigen engineering en bouwbegeleiding

De zonnecarports van E-Ports

Steeds meer bedrijven vinden de weg naar duurzame oplossingen. Het opwekken van duurzame energie heeft namelijk grote voordelen voor jouw bedrijf én voor de wereld.

 • Gebruik de zon als energiebron

  Of je nu een klein bedrijf runt dat de kosten voor energie wil verlagen of een groot bedrijf dat snel wil uitbreiden, de mogelijkheden voor zonne-energie zijn eindeloos. Een duurzaam dak kan zorgen voor vermindering van energiekosten, een lagere ecologische voetafdruk en belastingvoordeel. Kortom, genoeg redenen om met het opwekken van duurzame energie aan de slag te gaan!

 • Slimme oplossingen voor zonne-energie

  Het kan voorkomen dat een dak onvoldoende draagvlak heeft voor zonnepanelen. In dit geval zijn  BIPV-oplossingen een goed alternatief. Met onze BIPV-oplossingen vervang je de traditionele bouwcomponenten (zoals het dak van een carport) en doe je geen afbreuk aan het oorspronkelijke ontwerp.

 • Zichtbaar verduurzamen met E-Ports

  Zonnepanelen op het dak zijn doorgaans niet of nauwelijks zichtbaar voor medewerkers en bezoekers. Bij E-Ports kunnen we ons voorstellen dat je als bedrijf jouw duurzame bedrijfsvoering graag kenbaar wil maken aan de buitenwereld. Met zonnecarports en andere zonneoverkappingen helpen we je graag om groen parkeren mogelijk te maken. Desgewenst kunnen we deze tevens voorzien van laadpalen. Dit draagt direct bij aan het zichtbaar verduurzamen van jouw bedrijf.

 • Zonnecarports op maat gemaakt

  Iedere parkeergelegenheid is anders. Om deze reden levert E-Ports enkel maatwerkoplossingen. Onze zonnepanelen zijn speciaal ontwikkeld voor oplossingen bovenhoofds. De zonnepanelen zijn lichtdoorlatend waardoor het dak fungeert als glasdak en zonnepaneel in één. De lichtinval zorgt voor een betere gebruikerservaring onder een carport of zonneoverkapping. Onze zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland, zijn van de
  hoogste kwaliteit met 30 jaar garantie en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Onze unieke product eigenschappen

Een zonnecarport benadrukt de kernwaarde van jouw bedrijf en inspireert tegelijkertijd andere bedrijven om duurzaam te ondernemen.

Speciale zonnepanelen voor een veilige toepassing

Lichtdoorlatend veiligheidsglas, brandveilig - brandklasse A

Onze zonnepanelen zijn speciaal ontwikkeld voor veilige bovenhoofdse toepassingen. Wij halen deze high-end zonnepanelen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland. De hoogstekwaliteit, de hoogste veiligheidseisen, esthetisch zeer fraai en 30 jaar garantie!

Voor elk voertuig een geschikte laadoplossing

Echte groene stroom voor je klanten en jezelf

Wij bieden altijd een passende laadoplossing op de juiste plek. Onze zonnecarports en zonnerijwielstallingen kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van elektrische oplaadpunten voor auto’s, fietsen en scooters. Zo wordt groen parkeren en laden door middel van de zon voor iedereen mogelijk!

Profiteer van diverse fiscale voordelen

Grote voordelen op je investering

Voor bedrijven zijn er verschillende fiscale voordelen beschikbaar. Hiermee stimuleert de overheid duurzame energie bij bedrijven. Als je als bedrijf bijvoorbeeld grootverbruiker bent van energie, dan heb je recht op de Stimulerings Duurzame Energieproductie (SDE++ subsidie). Via deze regeling kun je subsidie per opgewekt kWh aanvragen. Daarnaast kent men de Energie- investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheid investeringsaftrek (KIA), Baan gerelateerde
investeringskorting (BIK) en de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

De TurnKey oplossing van
E-Ports

Geen bedrijf of proces is hetzelfde. Daarom leveren wij projecten op maat. Met onze TurnKey oplossingen ontzorgen wij bedrijven van begin tot eind. Dit doen wij in 6 overzichtelijke fasen.

 • 1

  Fase 1 - intake

  Inventarisatie van de wensen en behoeften, basis lay-out bespreken, prijsindicatie/ budgetbepaling

 • 2

  Fase 2 – Bezoek

  Locatiebezoek + kennismaking, schouwverslag opmaken, haalbaarheidsonderzoek, totale kosten bepalen, inventarisatie financiering en/of subsidiemogelijkheden

 • 3

  Fase 3 – Vooronderzoek

  Geografisch onderzoek, voorstel definitief lay-out, definitieve kosten vaststellen, opdracht vaststellen

 • 4

  Fase 4 – Engineering + Inkoop

  Engineering geheel, planning opleveren, inkoop van de materialen

 • 5

  Fase 5 – Uitvoering 

  Hei-, grond- en straatwerk, staalconstructie plaatsen, diverse optionele toepassingen plaatsen, zonnepanelen plaatsen, AC en DC aansluiten, oplevering van de producten

 • 6

  Fase 6 – Nazorg

  Periodiek onderhoud en dagelijkse monitoring middels een service- en onderhoudscontract

  Het team van E-Ports neemt de volledige verantwoordelijkheid!

Echte groene stroom voor je klanten en jezelf